+31 (0)6 45 26 38 52
U bent hier: Home » Gezinstherapie Eindhoven

Heeft u behoefte aan gezinstherapie in Eindhoven?

Geholpen worden door een geregistreerd therapeut

Het kan gebeuren dat u gezinstherapie nodig heeft. Bijvoorbeeld indien iemand in uw familie niet goed in zijn of haar vel zit, of als er iets niet helemaal juist gaat in het gezin. Het kan ook zijn dat de onderlinge communicatie niet goed verloopt of dat er spanningen zijn. Ook als er sprake is van fysiek of verbaal geweld is het mogelijk om voor therapie bij Care and Coaching Berkelaar in Eindhoven aan te kloppen. Wij zijn uitstekend in staat u te helpen met elke vorm van therapie.

Gezinstherapie in Eindhoven helpt u en uw familie

Wanneer u Care and Coaching Berkelaar uit Eindhoven inschakelt voor gezinstherapie is het natuurlijk iets dat door ons geheim wordt gehouden. Bovendien kan onze therapeut indien gewenst op huisbezoek komen. Met de juiste therapie is het mogelijk voor u om de problemen te benoemen en daarna aan een oplossing te gaan werken. Hierbij bespreekt u tijdens het intakegesprek wat de aandachtspunten van de sessies zijn en wat de doelstellingen zijn. Hier wordt tijdens de daarop volgende gesprekken aan gewerkt.

Neem gelijk contact op

Care and Coaching Berkelaar helpt u graag met het aanpakken van de problemen in uw gezin. Ook voor andere soorten hulp bent u bij ons aan het juiste adres. Neem daarom direct contact met ons op door te mailen naar careandcoaching@live.nl. Bellen kan ook naar 06 – 45263852.

Contact
Contact Care and Coaching
Praktijkadressen
Bastenakenlaan 13
5628 XA Eindhoven

Van Cuijkstraat 37
5555 EA Valkenswaard

Cornelstraat 1 (therapeuticum 'de Linde')
5037 EZ Tilburg
Telefonisch contact
+31 (0)6 45 26 38 52
careandcoaching@live.nl
>Direct contact