+31 (0)6 45 26 38 52
U bent hier: Home » Relatietherapeut Brabant

Relatietherapeut in Brabant nodig?

Wilt u graag relatietherapie bij een professional?

Als relatietherapeut kunnen wij u vanuit ons kantoor te Brabant, zoals veel andere koppels met problemen, op een uitstekende manier aan oplossingen werken. U bent bij ons daarom van harte welkom om een afspraak te maken voor een intakegesprek, waarin wij nagaan wat er aan de hand is en de doelstellingen voor de volgende sessies vaststellen. Onze relatietherapeut is gevestigd in Eindhoven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Samen alle relatieproblemen aanpakken

U kunt voor relatietherapie bij Care and Coaching Berkelaar terecht met al uw problemen. Er zijn veel manieren waarop een relatie mis kan lopen, en wij helpen u met allemaal. Of u elkaar onvoldoende begrijpt, de verbinding niet meer voelt, of niet op één lijn staat, onze relatietherapeut kan u in Brabant helpen dit te benoemen en naar een oplossing toe te werken. Om te zorgen dat de relatietherapie in Eindhoven een optimaal resultaat heeft, wordt u bij Care and Coaching Berkelaar begeleid door een geregistreerd therapeut. Deze staat ingeschreven bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en is verder lid van de EAGT, NVMW, NVAGT en RBNG.

Bij Care and Coaching Berkelaar kunt u terecht voor:

  • een juiste aanpak van uw probleem;
  • therapie bij ons of bij u thuis;
  • een geregistreerde therapeut;
  • passende hulp.

Neem direct contact op

U bent altijd welkom om contact met Care and Coaching Berkelaar op te nemen, voor een intakegesprek. Dit doet u door een e-mail te sturen naar careandcoaching@live.nl of te bellen met 06 – 45263852.

Contact
Contact Care and Coaching
Praktijkadressen
Bastenakenlaan 13
5628 XA Eindhoven

Van Cuijkstraat 37
5555 EA Valkenswaard

Cornelstraat 1 (therapeuticum 'de Linde')
5037 EZ Tilburg
Telefonisch contact
+31 (0)6 45 26 38 52
careandcoaching@live.nl
>Direct contact