+31 (0)6 45 26 38 52
U bent hier: Home » PGB Eindhoven

Thuisbegeleiding vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB) in Eindhoven

Schakel nu een professionele therapeut in

Wanneer u gebruik wilt maken van het Persoonsgebonden Budget (PGB), dan kan Care and Coaching Berkelaar uit Eindhoven u niet alleen helpen met het aanvragen maar ook met coaching en begeleiding om dit budget zo goed en nuttig mogelijk in te zetten. Ook kan Care and Coaching u helpen met de verschillende aspecten van uw levensgebieden, van sociale contacten en vrije tijd tot werk en de psychische gezondheid. Wanneer u op zoek bent naar meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar. Ook als u een afspraak wilt maken neemt u natuurlijk gerust contact op.

Coaching en begeleiding

Care and Coaching Berkelaar uit Eindhoven zorgt voor een uitstekende begeleiding op het gebied van het PGB (Persoonsgebonden Budget). Zo kunnen wij u onder andere helpen met de ondersteuning van het bereiken van een geordende administratie, begeleiding bij het zoeken naar werk en het uitbreiden van sociale contacten. Ook wanneer u hulp zoekt voor het aanvragen van de verlenging is dat geen probleem voor ons. Als u op zoek bent naar meer informatie over onze diensten bent u altijd welkom de website van Care and Coaching te bezoeken voor meer informatie. Hier vindt u in detail uiteengezet de mogelijkheden en onze werkwijze. Natuurlijk kunt u er op vertrouwen dat wij de juiste certificaten in ons bezit hebben om u op professionele wijze van dienst te kunnen zijn.

Schakel nu onze hulp in

Care and Coaching Berkelaar biedt u de juiste professionele hulp door een ervaren hulpverlener. Een compleet overzicht van onze diensten kunt u vinden op de website. Neem direct contact met ons op door te mailen naar careandcoaching@live.nl of te bellen naar 06 – 45263852.

Contact
Contact Care and Coaching
Praktijkadressen
Bastenakenlaan 13
5628 XA Eindhoven

Van Cuijkstraat 37
5555 EA Valkenswaard

Cornelstraat 1 (therapeuticum 'de Linde')
5037 EZ Tilburg
Telefonisch contact
+31 (0)6 45 26 38 52
careandcoaching@live.nl
>Direct contact