+31 (0)6 45 26 38 52
U bent hier: Home » Psychotherapie Eindhoven

Behoefte aan psychotherapie in Eindhoven?

Effectieve therapie bij Care and Coaching Berkelaar

Wanneer u denkt dat psychotherapie de beste manier is om aan uw problemen te werken, kunt u in Eindhoven terecht bij Care and Coaching Berkelaar. Tijdens uw gesprekken wordt u op een professionele en effectieve manier geholpen. De therapie start na een intakegesprek, waarin de doelstellingen voor de komende sessies worden vastgelegd.

Op de juiste manier aan elk probleem werken

Met psychotherapie wordt u in Eindhoven geholpen met allerlei psychosociale problematieken zoals het krijgen van meer zelfvertrouwen, verliesverwerking, enz. Bij Care and Coaching Berkelaar werken wij vooral met gestaltpsychotherapie en daarnaast met andere therapeutische methodieken. Op deze manier kunt u samen het beste resultaat bereiken. Care and Coaching Berkelaar is een geregistreerd therapeut bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en aangesloten bij de NVAGT, EAGT, RBNG en NVMW.

Neem meteen contact op

U kunt direct een afspraak maken voor een intakegesprek als u belt met 06 – 45263852 of een e-mail stuurt naar careandcoaching@live.nl. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt.

Contact
Contact Care and Coaching
Praktijkadressen
Bastenakenlaan 13
5628 XA Eindhoven

Van Cuijkstraat 37
5555 EA Valkenswaard

Cornelstraat 1 (therapeuticum 'de Linde')
5037 EZ Tilburg
Telefonisch contact
+31 (0)6 45 26 38 52
careandcoaching@live.nl
>Direct contact