+31 (0)6 45 26 38 52
U bent hier: Home » Relatietherapeut Eindhoven

Een ervaren relatietherapeut in Eindhoven nodig?

Vooruitgang boeken

Het kan gebeuren dat u een wat moeilijkere periode in uw relatie meemaakt. Zelfs als het al langer niet goed loopt, kan er nog iets aan gedaan worden. Het inschakelen van een relatietherapeut uit Eindhoven is dan een goed idee. U vindt een uitstekende therapeut bij Care and Coaching Berkelaar.

Als relatietherapeut uit Eindhoven staat Care and Coaching Berkelaar voor u klaar

Als relatietherapeut in Eindhoven is Care and Coaching Berkelaar erg gemakkelijk voor u bereikbaar. U maakt een afspraak voor een intakegesprek. Aan de hand hiervan worden doelstellingen vastgelegd voor de verdere gesprekken. Onze therapeut is geregistreerd bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en aangesloten bij de NVAGT, EAGT, RBNG en NVMW. Onze therapeut kan u vanuit onze praktijk helpen met allerlei relatie-gerelateerde problemen. Wellicht bent u uit elkaar gegroeid, loopt de communicatie moeilijk, denkt u aan echtscheiding of zijn er problemen met geld. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de juiste stappen worden genomen om het probleem op te lossen.

Neem nu contact op

Wij helpen u graag, dus bel direct met 06 – 45263852 of stuur een e-mail naar careandcoaching@live.nl voor een afspraak. U vindt meer informatie over onze diensten en kosten op de website.

Contact
Contact Care and Coaching
Praktijkadressen
Bastenakenlaan 13
5628 XA Eindhoven

Van Cuijkstraat 37
5555 EA Valkenswaard

Cornelstraat 1 (therapeuticum 'de Linde')
5037 EZ Tilburg
Telefonisch contact
+31 (0)6 45 26 38 52
careandcoaching@live.nl
>Direct contact