+31 (0)6 45 26 38 52
U bent hier: Home » Relatietherapie Brabant

Relatietherapie in Brabant nodig?

Maatschappelijk werker en gestalttherapeut

Als relatietherapeut kunnen wij u vanuit ons kantoor te Brabant relatietherapie bieden om u, zoals veel andere koppels met problemen, op een uitstekende manier aan oplossingen te helpen werken. U bent bij ons daarom van harte welkom om een afspraak te maken voor een intakegesprek, waarin wij de doelstellingen voor de volgende sessies vaststellen. Onze praktijk is gevestigd in Eindhoven. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 06 – 4526 3852.

Samen alle relatieproblemen aanpakken

U kunt voor relatietherapie bij Care and Coaching Berkelaar terecht met al uw problemen. Er zijn veel manieren waarop een relatie mis kan lopen, en wij helpen u met allemaal. Of u elkaar onvoldoende begrijpt, de verbinding niet meer voelt, of niet op één lijn staat, onze relatietherapeut kan u in Brabant helpen dit te benoemen en naar een oplossing toe te werken. Om te zorgen dat de therapie een optimaal resultaat heeft, wordt u bij Care and Coaching Berkelaar begeleid door een geregistreerd relatietherapeut die mensen helpt. Deze staat ingeschreven bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en is verder lid van de EAGT, NVMW, NVAGT en RBNG.

Neem direct contact op

U bent altijd welkom om contact met Care and Coaching Berkelaar op te nemen voor een intakegesprek. Dit doet u door een e-mail te sturen naar careandcoaching@live.nl of te bellen met 06 – 45263852.

Contact
Contact Care and Coaching
Praktijkadressen
Bastenakenlaan 13
5628 XA Eindhoven

Van Cuijkstraat 37
5555 EA Valkenswaard

Cornelstraat 1 (therapeuticum 'de Linde')
5037 EZ Tilburg
Telefonisch contact
+31 (0)6 45 26 38 52
careandcoaching@live.nl
>Direct contact