+31 (0)6 45 26 38 52
U bent hier: Home » Relatietherapie Eindhoven

Heeft u behoefte aan relatietherapie in Eindhoven?

Professionele therapie door een therapeut met jarenlange ervaring

Wanneer u problemen heeft met uw relatie, kan relatietherapie een goede manier zijn om hier mee om te gaan. In Eindhoven kunt u in dit geval terecht bij Care and Coaching Berkelaar. Wij bieden de mogelijkheid voor u en uw partner om uw relatieproblemen te bespreken. Uw therapie vindt plaats in onze praktijk te Eindhoven, waarbij geheimhouding natuurlijk gegarandeerd is.

Al uw relatieproblemen aanpakken met relatietherapie in Eindhoven

De relatietherapie die Care and Coaching Berkelaar in Eindhoven aanbiedt zijn voor alle soorten moeilijkheden. Het kan zijn dat de communicatie niet goed verloopt, u uit elkaar bent gegroeid of twijfelt over de relatie. Ook voor mensen die al hebben besloten te gaan scheiden kan deze vorm van therapie erg nuttig zijn. Vooral om te zorgen dat de kinderen zo min mogelijk last van de scheiding hebben. Bij Care and Coaching Berkelaar wordt u geholpen door een geregistreerd therapeut. Niet alleen zijn wij lid van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie, wij zijn ook aangesloten bij de RBNG, NVAGT, EAGT en NVMW.

Neem contact met ons op

Aarzel niet om een afspraak te maken met Care and Coaching Berkelaar. Dit doet u door te bellen met 06 – 45263852 of te mailen naar careandcoaching@live.nl.

Contact
Contact Care and Coaching
Praktijkadressen
Bastenakenlaan 13
5628 XA Eindhoven

Van Cuijkstraat 37
5555 EA Valkenswaard

Cornelstraat 1 (therapeuticum 'de Linde')
5037 EZ Tilburg
Telefonisch contact
+31 (0)6 45 26 38 52
careandcoaching@live.nl
>Direct contact