Professionele online relatietherapie

Herkent u onderstaande relatieproblemen?

  • Voelt u zich vaak niet begrepen door uw partner?
  • Ontstaan er telkens weer conflicten over dezelfde dingen?
  • Vinden u en uw partner het lastig om met elkaar in gesprek te gaan?
  • Verschilt u op het gebied van opvoeding van mening?
  • Bent u of uw partner vreemdgegaan?
  • Verschillen jullie seksuele behoeftes of is jullie seksleven simpelweg onbestaande?
  • Vinden u en uw partner het lastig compromissen te sluiten?
  • Wilt u scheiden maar wilt u niet dat uw kinderen hieronder lijden?

 

Herkent u één of meerdere problemen in uw relatie? Dan kan een professionele, ervaren en betrouwbare relatietherapeut u en uw partner wellicht helpen.

Waarmee kan een professionele, online relatietherapeut u helpen?

Ruzie, slechte communicatie en overspel kunnen vaak meer kapot maken dan u lief is en leiden tot situaties waarin de balans in een relatie verstoord is en partners van elkaar vervreemden en niet meer de mogelijkheid zien om problemen die zich voordoen met elkaar te bespreken. Ook wanneer men al besloten heeft om uit elkaar te gaan, kan dit voor de nodige uitdagingen en conflicten zorgen waar u met zijn tweeën niet meer uit komt.

 

In deze gevallen kan online relatietherapie soelaas bieden. Tijdens begeleide sessies leren jullie beter met elkaar communiceren om zo tot de kern van het probleem te komen Verschillende tips en opdrachten hebben als doel u meer inzicht in uzelf en elkaar te geven met een betere verstandhouding als eindresultaat.

De voordelen van online relatietherapie

Vroeger vond relatietherapie vooral in spreekkamers plaats maar door alle nieuwe technieken is het tegenwoordig ook mogelijk online relatietherapie te volgen. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van de meer traditionele vorm van relatietherapie. Zo werkt het drempelverlagend omdat u gesprekken vanuit uw eigen vertrouwde omgeving kunt voeren. Daarnaast is het voor drukbezette mensen erg fijn dat u op deze manier reistijd kunt besparen en is het ook mogelijk therapie te volgen als één van de partners zich bijvoorbeeld in het buitenland bevindt. Ook scheelt het oppaskosten, omdat uw kind samen met u thuis kan blijven. Mocht u kinderen hebben die op een andere locatie wonen en hen in het gesprek willen betrekken, dan is dat op deze manier ook geen enkel probleem.

 

Online of offline relatietherapie, uiteindelijk is het doel hetzelfde: samen een oplossing vinden voor jullie problemen.

Over Care and Coaching Berkelaar

Bij Care and Coaching Berkelaar wordt u altijd geholpen door een geregistreerde, ervaren therapeut. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP), de European Association for Psychotherapy (EAP), European Association for Gestalt Therapy (EAGT), de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

 

Naast online relatietherapie, biedt Care and Coaching Berkelaar ook (online) individuele en gezinstherapie aan.

Kennismaken?

Meer weten of een afspraak voor online relatietherapie maken? Aarzel dan niet ons te contacteren door onderstaand contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar [email protected] Tevens zijn wij telefonisch te bereiken op 06 19253522.

Contact

Gerard Berkelaar

Contact informatie

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.