Relatietherapie Brabant

  • Ik ben een gecertificeerde relatietherapeut in Brabant (ECP-houder: European Association of Psychotherapy)
  • U wordt op een professionele en effectieve manier geholpen
  • Samen pakken we al uw relatieproblemen aan
  • Een professionele, ervaren en betrouwbare relatietherapeut

 

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner op het gebied van relatietherapie in Brabant? Dan bent u bij Care and Coaching aan het juiste adres. Als relatietherapeut kan ik u therapie bieden om u, zoals vele andere koppels met problemen, op een uitstekende manier aan oplossingen te helpen werken. Heeft u hier ook behoefte aan? Dan nodig ik u van harte uit om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

 

Samen pakken we al uw relatieproblemen aan

U kunt voor relatietherapie in Brabant bij Care and Coaching terecht met al uw problemen. Er zijn veel manieren waarop een relatie mis kan lopen, en ik wil u met al deze problemen helpen. Of u elkaar onvoldoende begrijpt, de verbinding niet meer voelt of niet op één lijn staat: onze relatietherapeut kan u in Brabant helpen dit te benoemen en naar een oplossing toewerken. Om te zorgen dat de therapie een optimaal resultaat heeft, wordt u bij mij begeleid door een geregistreerde therapeut die mensen helpt. Deze staat ingeschreven bij de European Association for Psychotherapy en is verder lid van de NAP, EAGT, NVAGT en RBCZ.

 

Neem direct contact op voor relatietherapie Brabant

Heeft u behoefte aan relatietherapie in Brabant? Neem dan direct contact op met Care and Coaching Berkelaar. In een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat ik voor u/jullie kan betekenen.

Contact

Gerard Berkelaar

Contact informatie

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.