Relatietherapie en psychologie Eindhoven

 

Hét adres voor relatietherapie en psychologie in Brabant

 

  • Individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie
  • Verliesverwerking en traumabehandeling
  • Thuisbegeleiding vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB)
  • Re-integratie van uitgevallen werknemers door middel van coaching en therapie

 

Care and Coaching is hét adres voor relatietherapie en psychologie in Brabant. Bij Care an Coaching Berkelaar kunt u onder andere voor het bovenstaande terecht. Ik ben een ervaren, professioneel, betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf op het gebied van psychosociale hulpverlening. Ik ben ECP-houder (The European Association of Psychotherapy) en aangesloten bij de EAP (The European Association for Psychotherapy), NAP, RBCZ, NVAGT en EAGT.

 

Het uitgebreide werkgebied van Care and Coaching

 

Care and Coaching beschikt over vier praktijken in Noord-Brabant. Onze praktijken zijn gevestigd in Eindhoven, Valkenswaard, Tilburg en Den Bosch.

 

Daarnaast hebben we een nog veel uitgebreider werkgebied. Ook wanneer u woonachtig of werkzaam bent in Sint-Michielsgestel, Schijndel, Waalre, Oisterwijk, Middelbeers, Nuenen, Geldrop, Valkenswaard, Moergestel, Helmond, Beek en Donk, Best, Son en Breugel, Boxtel, Veghel, Gemert, De Mortel en Sint-Oedenrode (enzovoorts).

 

Relatietherapie psychologie Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met mij op

 

Worstelt u met een probleem en bent u benieuwd wat  ik voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. In een intakegesprek laten we u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden. Ik help u graag met het vinden van de juiste oplossing.

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.