Wij verzorgen relatietherapie Valkenswaard

 

  • Care and Coaching is een geregistreerd en gecertificeerd relatietherapeut regio Valkenswaard
  • U wordt op een professionele en effectieve manier geholpen
  • Samen pakken we al uw relatieproblemen aan
  • Een professionele, ervaren en betrouwbare relatietherapeut
  • We hebben een samenwerkingsverband met Désirée Landman van Praktijk Maansteen indien u wilt worden begeleid door TWEE relatietherapeuten.

Bent u uw partner uit het oog verloren? Voelt u de verbinding met elkaar niet meer? Twijfelt u over uw relatie en denkt u aan een echtscheiding? Heeft u te vaak ruzie? Bent u uitgepraat met elkaar? Of bent u uit elkaar gegroeid? Allemaal problemen waar wij u met behulp van relatietherapie in Valkenswaard mee kunnen helpen. Care and Coaching is een professionele, ervaren en betrouwbare relatietherapeut.

 

Relatietherapie Valkenswaard: samen pakken we uw problemen aan

U kunt voor relatietherapie in Valkenswaard bij Care and Coaching terecht met al uw problemen. Er zijn veel manieren waarop een relatie mis kan lopen, en wij kunnen u met al deze problemen helpen. Of u elkaar onvoldoende begrijpt, de verbinding niet meer voelt of niet op één lijn zit: onze relatietherapeut kan u helpen dit te benoemen om vervolgens naar een oplossing toe te werken. Om te zorgen dat de therapie een optimaal resultaat heeft, wordt u bij ons begeleid door een geregistreerd relatietherapeut die mensen helpt. Deze staat ingeschreven bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en is verder lid van de NAP, EAGT, NVAGT en RBCZ.

 

Geïnteresseerd? Wij laten u kennismaken met de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in relatietherapie in Valkenswaard? Neem dan vrijblijvend contact op met Care and Coaching. Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden. In een intakegesprek bekijken we samen wat ik voor u/voor jullie kan betekenen.

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.