Online gezinstherapie

Online gezinstherapie kan u en uw gezinsleden helpen…

  • de onderlinge communicatie binnen het gezin te verbeteren
  • problemen in samengestelde gezinnen aan te passen
  • de relatie tussen stiefouder(s) en stiefkind(eren) te verbeteren
  • als u niet wilt dat uw kinderen lijden onder uw echtscheiding
  • de verstandhouding met kinderen, ouders of andere gezinsleden te verbeteren
  • als bepaalde gezinsleden niet lekker in hun vel zitten
  • wanneer een of meerdere gezinsleden lijden onder een verlies of trauma

Heeft u het gevoel dat uw gezin niet lekker draait en willen jullie hier samen iets aan doen. Dan kan online gezinstherapie met een professionele en ervaren gezinstherapeut uitkomst bieden.

Wat kan een professionele online therapeut voor u en uw gezin betekenen?

Bepaalde gebeurtenissen of situaties kunnen ervoor zorgen dat de verstandhouding met en/of tussen gezinsleden zodanig verstoord raken dat het gezinsleven hier ernstig onder lijdt. Een betrouwbare gezinstherapeut helpt u niet alleen de knelpunten te herkennen en deze onder woorden te brengen, maar bekijkt ook hoe ieder gezinslid hier afzonderlijk mee omgaat.

 

Tijdens begeleide sessies zal jullie geleerd worden om beter met elkaar te communiceren en de wensen en behoeftes van elk gezinslid duidelijk in kaart te brengen. Aan de hand van verschillende opdrachten en tips krijgt u niet alleen meer inzicht in uzelf en uw gezinsleden, maar leren jullie ook hoe jullie bestaande problemen gezamenlijk aan kunnen pakken en te voorkomen dat jullie in de toekomst tegen dezelfde obstakels aanlopen.

De voordelen van online gezinstherapie

Het kiezen van online therapie heeft zeker in het geval van gezinstherapie een hoop voordelen. Het feit dat de gesprekken vanuit jullie eigen vertrouwde omgeving gevoerd worden, werkt zeker voor gezinsleden die misschien enigszins sceptisch tegenover gezinstherapie staan, enorm drempelverlagend. Daarnaast is het op deze manier veel makkelijker om alle gezinsleden zoals bijvoorbeeld uit huis wonende kinderen, bij een therapiesessie te betrekken omdat het mogelijk is om van waar ook ter wereld deel te nemen aan het gesprek. Ten laatste bespaart online gezinstherapie u en uw familieleden ook de nodige reistijd en -kosten en scheelt het ook oppaskosten voor als uw kleine kinderen heeft.

 

Wanneer u de voorkeur geeft aan gezinstherapie in onze praktijk of bij u thuis, is dat uiteraard ook mogelijk.

Over Care and Coaching Berkelaar

Bij Care and Coaching Berkelaar wordt u altijd geholpen door een geregistreerde, ervaren therapeut. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP), de European Association for Psychotherapy (EAP), European Association for Gestalt Therapy (EAGT), de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

 

Naast online gezinstherapie, biedt Care and Coaching Berkelaar ook (online) individuele en relatietherapie aan.

Kennismaken?

Meer weten of een afspraak maken? Aarzel dan niet ons te contacteren door onderstaand contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar [email protected] Tevens zijn wij telefonisch te bereiken op 06-19253522.

Contact

Of bel ons op  06 19253522!

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.