Online individuele therapie

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u…

  • de regie over uw leven kwijt bent?
  • zelfbewuster wilt worden en respectvol wil leren omgaan met uzelf en anderen?
  • twijfelt aan uw relatie?
  • het lastig vindt om bepaalde zaken uit uw verleden te verwerken?
  • meer uit het leven wilt halen?
  • meer zelfvertrouwen kunt gebruiken?
  • last van keuzestress heeft?
  • steeds weer terugvalt in dezelfde patronen en hetzelfde destructieve gedrag?
  • vastgelopen bent in uw werk of het u niet lukt om werk te vinden?

Iedereen heeft wel eens een mindere dag of zit wel eens ergens mee maar als u merkt dat u steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt of er op bepaalde vlakken écht niet uitkomt, kan online individuele therapie met een gerenommeerd therapeut u verder helpen.

Wat is individuele therapie?

Bij (online) individuele therapie draait alles om u en de problemen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Depressies, (chronische) ziekte, het overlijden van een geliefde, relatieproblemen, stress, een burn-out… In het leven worden we vaak geconfronteerd met situaties en problemen die ons aardig van ons stuk kunnen brengen en waarbij de steun van vrienden en familie vaak zelfs ontoereikend is. In dit soort gevallen kan het zeer waardevol zijn om professionele begeleiding te zoeken van een professionele, ervaren therapeut.

Gestalttherapie

Bij Care and Coaching maken wij vaak gebruik van gestalttherapie, een ervaringsgerichte therapie die u de kans geeft uw gevoelens, verlangens, ideeën, gedachten en handelingen beter op elkaar af te stemmen. Eén van de grondbeginselen van de gestaltbenadering is dat contact voor mensen even onmisbaar is als water en zuurstof. De mens wordt gezien als een onlosmakelijk deel van zijn gezin, familie, vrienden, collega’s en de rest van de wereld. Psychische problemen ontstaan wanneer de mens verstoord contact heeft met zijn omgeving en dit is dus ook iets dat we tijdens online therapie zullen proberen te herstellen.

 

Coaching van werknemers

Om problemen zoals burn-outs in het bedrijfsleven tegen te gaan, biedt Care and Coaching professionele begeleiding aan werknemers. Dit kan zowel preventief of voor reeds uitgevallen werknemers.

 

Het doel is de werknemer dusdanig te begeleiden zodat deze (weer) beter gaat functioneren en het aantal uitgevallen werknemers tot een minimum te beperken.

De voordelen van online individuele therapie

Online therapie heeft veel voordelen ten opzichte van de zogenaamde spreekkamer therapie. Zo werkt het drempelverlagend omdat u gesprekken vanuit uw eigen vertrouwde omgeving kunt voeren. Daarnaast heeft u op deze manier geen last van reisttijd en -kosten en kunt u van overal ter wereld individuele therapie volgen. Ook scheelt het oppaskosten, omdat uw kind samen met u thuis kan blijven.

 

Wanneer u de voorkeur geeft aan offline therapie, is dat uiteraard ook mogelijk.

Over Care and Coaching Berkelaar

Bij Care and Coaching Berkelaar wordt u altijd geholpen door een geregistreerde, ervaren therapeut. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP), de European Association for Psychotherapy (EAP), European Association for Gestalt Therapy (EAGT), de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

 

Naast online individuele therapie, biedt Care and Coaching Berkelaar ook relatie– en gezinstherapie aan.

Kennismaken?

Meer weten, een offerte aanvragen of afspraak voor online individuele therapie maken? Aarzel dan niet ons te contacteren door onderstaand contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar [email protected] Tevens zijn wij telefonisch te bereiken op 06-19253522.

Contact

Of bel mij op  06 19253522!

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.