Op zoek naar een professionele psycholoog in Veghel? Care and Coaching!

  • Professioneel, ervaren en betrouwbaar
  • Samen werken we op de juiste manier aan elk probleem
  • Een uitgebreid dienstenpakket
  • Care and Coaching is een geregistreerd en gecertificeerd psycholoog
  • We hebben een samenwerkingsverband met Désirée Landman van Praktijk Maansteen

 

Zit u niet helemaal lekker in uw vel? Heeft u het gevoel dat u hulp nodig heeft om uit een bepaalde situatie, negatieve spiraal te komen? Of wilt u leren omgaan met uw problemen? Neem dan toch die moeilijke stap naar een professional. Iemand die ervaren is en die u kunt vertrouwen.

Care and Coaching is zo een professionele, ervaren en betrouwbare psycholoog in Veghel. U bent namelijk niet alleen en hoeft uw problemen niet helemaal in uw eentje op te lossen. Wij hebben specifieke methodes en handvatten die u kunnen helpen.

 

Indien gewenst kan er ook voor gekozen worden om met twee relatietherapeuten te werken. Dit doen we bij Care and Coaching dan samen met Désirée Landman van Praktijk Maansteen.

 

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

 

Aan de term psycholoog wordt zwaar getild. Maar u hoeft niet enkel zwarte psychische problemen te hebben om naar ons als psycholoog in Veghel toe te stappen.

Onze therapie heeft baat bij emotionele, psychische en lichamelijke klachten. Veel voorkomende klachten die wij behandelen zijn een burn-out, relatieproblemen, trauma’s, rouwverwerking, depressie, angst, onzekerheid, vermoeidheid, identiteitsproblemen, enzovoorts.

 

Neem direct contact op met dé psycholoog Veghel

 

Care and Coaching heeft als psycholoog een uitgebreid werkgebied in Noord-Brabant. Zo ook in Veghel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden. Of maak direct een afspraak voor een intakegesprek. Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt.

Contact

Gerard Brekelaar

Contact informatie

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.