Op zoek naar een professionele psycholoog in Helmond? Care and Coaching!

  • Professioneel, ervaren en betrouwbaar
  • Samen werken we op de juiste manier aan elk probleem
  • Een uitgebreid dienstenpakket
  • Care and Coaching is een geregistreerd en gecertificeerd psycholoog

Zit u niet helemaal lekker in uw vel? Heeft u het gevoel dat u hulp nodig heeft om uit een bepaalde situatie, negatieve spiraal te komen? Of wilt u leren omgaan met uw problemen? Neem dan toch die moeilijke stap naar een professional. Iemand die ervaren is en die u kunt vertrouwen.

Care and Coaching is zo een professionele, ervaren en betrouwbare psycholoog in Helmond. U bent namelijk niet alleen en hoeft uw problemen niet helemaal in uw eentje op te lossen. Ik heb specifieke methodes en handvatten die u kunnen helpen.

Met welke klachten kunt u bij mij terecht?

Aan de term psycholoog wordt zwaar getild. Maar u hoeft niet enkel zwarte psychische problemen te hebben om naar mij als psycholoog in Helmond toe te stappen.

Onze therapie heeft baat bij emotionele, psychische en lichamelijke klachten. Veel voorkomende klachten die ik behandel zijn een burn-out, relatieproblemen, trauma’s, rouwverwerking, depressie, angst, onzekerheid, vermoeidheid, identiteitsproblemen, enzovoorts.

Neem direct contact op met dé psycholoog Helmond

Care and Coaching heeft als psycholoog een uitgebreid werkgebied in Noord-Brabant. Zo ook in Helmond. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik laat u graag kennismaken met onze mogelijkheden. Of maak direct een afspraak voor een intakegesprek. Dan zorg ik ervoor dat u zo snel mogelijk bij mij terecht kunt.

Contact

Gerard Brekelaar

Contact informatie

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.