Thuisbegeleiding Eindhoven via Persoonsgebonden Budget

Niet voor iedereen is zelfstandig leven en wonen vanzelfsprekend. Je kunt op de meeste vlakken wellicht prima voor jezelf zorgen, op andere gebieden loop je steeds weer vast. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Care & Coaching biedt thuisbegeleiding in Eindhoven voor wie nét dat steuntje in de rug nodig heeft.

Wat is thuisbegeleiding en is het iets voor jou?

Thuisbegeleiding is er voor jou in Eindhoven om je te helpen op verschillende vlakken. Loop je in het dagelijks leven tegen problemen aan? Zoals:

  • Je fysieke of mentale gezondheid.
  • Aansluiting en sociale contacten vinden en onderhouden.
  • Omgaan met geld en een administratie bijhouden.
  • Werk vinden en houden.
  • Een nuttige dagbesteding vinden.
  • Kiezen voor een opleiding en gemotiveerd blijven om deze af te ronden.
  • Gezond eten en voldoende bewegen.
  • Problemen binnen je relatie of gezin.
  • Belemmering door iets wat je hebt meegemaakt.

Bij Care & Coaching begeleiden we je en geven je advies en tips.

Thuisbegeleiding in Eindhoven bij werk & opleiding

Vind je het moeilijk om te solliciteren of een baan te vinden die bij jou past? Of lukt het je steeds niet om een baan te houden? Weet je niet welke opleiding je wilt gaan volgen of heb je bij het studeren last van concentratieproblemen? Ook plannen en gemotiveerd blijven zijn belangrijk bij het volgen van een studie. Ik begeleid je.

Vrijetijdsbesteding en zingeving

Je hebt veel vrije tijd, maar je weet eigenlijk niet goed hoe je deze kunt besteden. Care & Coaching gaat met jou in gesprek om te achterhalen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat de mogelijkheden zijn. Misschien vind je wel een nieuwe hobby, sport, sociale contacten of ga je vrijwilligerswerk. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Je fysieke, mentale en emotionele gezondheid

Een fysieke beperking of slechte gezondheid kan je flink beperken in je dagelijks leven. Je loopt tegen zaken aan die voor een ander vanzelfsprekend zijn, logisch dat dit soms frustrerend voor je is. Maar niet alleen je fysieke gezondheid speelt mee, ook je mentale en emotionele gezondheid zijn belangrijk om een fijn leven te leiden. Een burnout, depressie of stoornis kan een belemmering zijn. Care & Coaching helpt jou positiever in het leven staan door te focussen op wat je allemaal wél kunt.

Relatie, gezin en sociale contacten

Zijn er problemen binnen je relatie of je gezin en kom je niet verder? Vind je het lastig om sociale contacten te vinden of te onderhouden? Met je vrienden, familie, collega’s of buren bijvoorbeeld. Care & Coaching begeleidt en deelt tips met je.

Financiën en omgaan met geld

Weet jij hoeveel geld er maandelijks binnenkomt, hoeveel je nodig hebt en uitgeeft? Als je het lastig vindt om een administratie bij te houden, niet teveel uit te geven of inzicht te krijgen in hoe je er financieel voor staat, dan kan ik je helpen.

Persoonsgebonden Budget?

Als je recht hebt op een persoonsgebonden budget kun je dit besteden aan thuisbegeleiding. Bij Care & Coaching maken we eerst kennis met je tijdens een intakegesprek. Hier bespreken we tegen welke problemen je aanloopt en waar je graag hulp bij wilt. Vervolgens bekijken we hoe we jou hierbij kunnen begeleiden en ondersteunen.

Wil je meer weten over thuisbegeleiding in Eindhoven en het persoonsgebonden budget? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Nog vragen?

Toch nog een vraag, of een verzoek tot contact. Mail ons via dit formulier en we nemen z.s.m contact met u op.